www.robowars.org

RoboWars Australia Forum Index -> Technical Chat

Radio controllers - What do you use?
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic
  Author    Thread
dyrodium
Experienced Roboteer


Joined: 24 Aug 2004
Posts: 6476
Location: Sydney


 Reply with quote  

You can also swing mixers off hobbyking for under $5, semi disposable but will make any radio V-tail (tank) mixed. You can still turn on a dime and all that, just easier with the single stick. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/RC_PRODUCT_SEARCH.asp?strSearch=mixer
_________________
( _)

( _)>⌐■-■

(⌐■_■)

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Post Mon Sep 21, 2015 6:51 pm 
 View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Philip
Experienced Roboteer


Joined: 18 Jun 2004
Posts: 3842
Location: Queensland near Brisbane


 Reply with quote  

How can I get more range from channel 2 on my T6A? I just noticed that I am only getting 60-70% on channel 2 (which I use for speed) even when set to 120% on t6config.

Channel 1 will go to 100%. I could use 1 for speed and just get used to it or is there some way physically or electrically to give more throw to channel 2?
_________________
So even the rain that falls isn't actually going to fill our dams and our river systems

Post Tue Apr 03, 2018 5:57 am 
 View user's profile Send private message
miles&Jules
Experienced Roboteer


Joined: 19 May 2010
Posts: 3970
Location: ipswich QLD


 Reply with quote  

T6 config is weird and impossible -I recommend get something that has a onboard menu if you need critical adjustment
_________________
Miles Blow - Julie Pitts
www.mulesfilm.com.au
www.wombokforest.com.au

-Pickasso- Vivid Sportsman champion 2015

Post Tue Apr 03, 2018 9:58 am 
 View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
evil_steve



Joined: 06 Sep 2015
Posts: 301
Location: Adelaide, SA


 Reply with quote  

Have you tried Digital Radio? I haven't had any issues with channel percentages using that. I do second moving to something with onboard programming though, I use the FlySky FS-I6 now. The interface takes a little getting used to (you long hold cancel to save a change!?!) but it works well otherwise, is compatible with the cheap Hobbyking receivers (as well as a number of other AFHDS 1/2 options, including a really tiny one that I've put in a fleaweight), and can be programmed for different settings for multiple bots (up to 20 I think).

Post Tue Apr 03, 2018 10:48 pm 
 View user's profile Send private message
Philip
Experienced Roboteer


Joined: 18 Jun 2004
Posts: 3842
Location: Queensland near Brisbane


 Reply with quote  

Thank you both. I plugged it in again this morning and it worked. Either I screwed up or the computer needed to restart after downloading the program.

Anyway Wildfire (new sportsman) is driving. Just needs a weapon.
_________________
So even the rain that falls isn't actually going to fill our dams and our river systems

Post Wed Apr 04, 2018 4:57 pm 
 View user's profile Send private message
  Display posts from previous:      

Forum Jump:
Jump to:  

Post new topic   Reply to topic
Page 2 of 2

Goto page Previous  1, 2

Forum Rules:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Last Thread | Next Thread  >
Powered by phpBB: © 2001 phpBB Group
millenniumFalcon Template By Vereor.